Intreaga raspundere privind continutul stirilor preluate: Facebook, presa scrisa, presa online sau audio-vizuala si prezentate aici revine exclusiv autorilor.

Stiri si evenimente locale in anul 2014

Targul de Craciun

Descris de catre Dl. Primar Ungureanu si de unul dintre cei mai importanti oameni de afaceri din Brebu, fost sponsor al Centrului Atletic Nr. 1 Brebu intre 1992- 1998, precum si a ,,Sectiei Sportul Pentru Toti" din cadrul Asociatiei Sportive ,,Cheile Doftanei" Brebu, intre 2005-2006.

,,Razboi la Brebu. Nu o sa iti vina sa crezi ce a spus primarul despre unul din consilieri."

  O noua ,,vanzoleala" brebeana ajunsa in presa anului 2014. In rolul principal primarul, iar in cel secundar un consilier, piesa de fundal fiind campania pentru alegerile prezidentiale in comuna Brebu.

  Cititi articolul publicat in Expresul de Prahova mai jos. Chiar se merita! Cine a uitat de realitatile politice analizate si transpuse literar de I.L. Caragiale are ocazia sa-si aminteasca...

,,http://www.expresuldeprahova.ro/razboi-la-brebu-nu-o-sa-iti-vina-sa-crezi-ce-a-spus-primarul-despre-unul-din-consilieri_a0001131.htm"

La Brebu a fost inaugurată o clădire multi-funcţională, destinată evenimentelor culturale şi unor activităţi administrative

  ,,După deschiderea oficială a celei de-a patra ediţii a Festivalului Dulceţii, ieri, la Brebu a fost inaugurată o clădire multi-funcţională, după cum a numit-o primarul Adrian Ungureanu. Un fel de cămin cultural, modern, spaţios, situat în vecinătatea Primăriei Brebu. Obiectivul are două etaje, a fost construit în mai puţin de un an şi a costat aproximativ 2,4 milioane lei, bani alocaţi exclusiv de la bugetul local!!!(Wow!) Inaugurarea acestei clădiri multi-funcţionale s-a făcut în prezenţa prefectului judeţului Prahova, Rodica Paraschiv, a fostului prefect Adrian Dobre – în prezent consilier judeţean, a primarilor şi altor invitaţi din localităţile vecine, alături de care s-au aflat autorităţile din Brebu şi mulţi localnici.

  La parterul clădirii se află o sală de festivităţi cu o capacitate de 300 locuri, unde se vor putea organiza evenimente culturale, dar şi seminarii şi conferinţe. De asemenea, sala va putea fi închiriată şi pentru nunţi ori botezuri. La etaj există mai multe birouri, unde vor funcţiona unele servicii din cadrul Primăriei Brebu, precum şi un spaţiu adecvat pentru şedinţele Consiliului Local. Panglica inaugurală a noului obiectiv a fost tăiată de primarul Adrian Ungureanu, împreună cu prefectul Rodica Paraschiv, consilierul judeţean Adrian Dobre, primarul comunei Proviţa de Sus – Elena Cosmoiu şi un reprezentant al societăţii Montin SA Ploieşti, cea care a construit imobilul. Apoi, a avut loc o slujbă de sfinţire, oficiată de preoţii din comună, iar ulterior toată lumea a vizitat clădirea, de la un capăt la altul." 

  Sursa: 24 August 2014 campinaph.ro

Unii au descris pe Facebook acest Centru Civic ca fiind al unei cochete comunitati elvetiene moderne.

 Noul Centru Civic (realizat in mandatul D-lui Adrian Ungureanu) si Primaria Brebu- (fotografii din octombrie 2014).

 ,,De gustibus non disputandum est..."

©2018- 2022 Horia Florin Dragan