Intreaga raspundere privind continutul stirilor preluate: Facebook, presa scrisa, presa online sau audio-vizuala si prezentate aici revine exclusiv autorilor.

Stiri si evenimente locale in anul 2017

Despre Maria Dilimoţ, femeia din Pietriceaua  care şi-a transformat casa părintească într-un muzeu al satului muntenesc. 

UPDATE 2021: Cu profund regret am aflat ca la sfarsit de an 2021 aceasta femeie deosebita a trecut la cele sfinte. Dumnezeu sa o odihneasca!

UPDATE 2021: Cu profund regret am aflat ca la sfarsit de an 2021 aceasta femeie deosebita a trecut la cele sfinte. Dumnezeu sa o odihneasca!

Controverse

  Au aparut in presa scrisa si online, reportaje TV Digi 24 o serie de articole despre presupusa vizita a Primăriei Brebu în U.S.A. : Las Vegas, Miami, Orlando și Florida...Observatorul Prahovean de exemplu, in 24 Februarie 2017, sau Cristian Tudor Popescu in Republica.ro; CTP are chiar doua articole interesante despre domnul primar.

  A plecat sau nu a plecat? Pana la urma a preferat sa trimita ,,personalul Primariei la Baile Felix la perfectionare" asa cum s-a exprimat intr-un interviu dintr-un articol de mai jos?

  Sa dam credit presei? Ceva agitatie a fost printre brebeni la vremea aceea...

  Hotararea Consiliului Local referitor la acest aspect a fost retrasa de pe website-ul Primariei,se pare, din surse Facebook locale. Am cautat si eu si nu am gasit nimic. Poate H.C.L- urile vechi sunt arhivate.

-Articol Roxana Tănase, redactor șef Observatorul Prahovean- 24.02.2017: aici;

-Articol Claudiu Loghin, reporter Digi24- 26.02.2017: aici;

-Articol Diana Francu, redactor Observatorul Prahovean- 28 Februarie 2017: aici

-Articol Diana Francu, redactor Observatorul Prahovean- 02 Martie 2017: aici;

-Articol Diana Frîncu, redactor Observatorul Prahovean- 03 Martie 2017: aici;

-Articol Cristian Tudor Popescu, www.digi24.ro- 09.04.2017: aici; ,

-Articol Cornel Nistorescu, director Cotidianul.ro- 15.04.2017: aici;

-Articol Diana Francu, redactor Adevarul.ro- 22 August 2017: aici;

,,Nu iese fum fara foc" zice o vorba din batrani...dar si odata intrat in ,,gura presei" cu greu iesi ,,nesifonat"!!!

No comment !!!

,,O parte din oameni nu sunt recunoscatori...unii gandesc foarte aproape..." E vorba despre unii brebeni.Deh...Nu toti sunt ,,vizionari", insa nici prosti sau ,, cu grave probleme medicale"(cum face un primar si pe medicul satului) nu sunt!!! De aceea a ramas varianta ,,pe sustache"...Zice presa...

Dreptul la replica

  Varianta scrisa si publicata pe internet o gasiti postata aici.

Nu este numai fost militar (Colonel in rezerva M.Ap.N) ci si fost politist (Comisar Sef de Politie- profesor) Dl.Dr.(doctorat in inginerie electrica) primar Ungureanu Alexandru. Cer scuze cititorilor pentru limbajul folosit de Dl. Brebis Razvan in aceasta postare din grupul privat Facebook ,,Comuna Brebu

Nu este numai fost militar (Colonel in rezerva M.Ap.N) ci si fost politist (Comisar Sef de Politie- profesor) Dl.Dr.(doctorat in inginerie electrica) primar Ungureanu Alexandru. Cer scuze cititorilor pentru limbajul folosit de Dl. Brebis Razvan in aceasta postare din grupul privat Facebook ,,Comuna Brebu"! Doar am prezentat-o, ca opinia dansului vis-a-vis de subiect. Revenind la ,,oile nostre" putem spune ca domnul primar porneste si opreste ,,lumina calauzitoare" in comuna, la modul profesional- din toate punctele de vedere...C.V-ul dansului ne indreptateste sa spunem asta!

©2018- 2022 Horia Florin Dragan