Intreaga raspundere privind continutul stirilor preluate:  Facebook Meta, presa scrisa, presa online sau audio-vizuala si prezentate aici revine exclusiv autorilor.

Postare publica in reteaua Facebook-Meta 5.ianuarie.2022

,,Primaria Brebu 21 ore ·

  LA MULTI ANI! BREBENI, Profiand de o vreme deosebit de calda pentru aceasta perioada, 14 grade, s-au terminat lucrarile de asfaltatare a strazii G. Cosbuc, iesire spre Lunca Mare. De astazi se poate circula in conditii excelente pe aceasta iesire din Brebu, atat ziua cat si noaptea. Si pentru ziua de maine, Botezul Domnului sa va aduca pace si sanatate, lumina si bucurii, intelegere si armonie, pentru a trai viata ca dar al lui Dumnezeu cultivat prin credinta si fapte bune! Sarbatori fericite!

  PRIMAR, Adrian Ungureanu"

  Imaginile postate arata altfel, iar amenajarea cred ca a costat semnificativ, dar justificat in conditiile in care acest drum a fost folosit pentru a ajunge in Campina in perioada lunga in care circulatia a fost inchisa pentru asfaltarea singurei cai de acces in municipiu a autobuzelor rutei Brebu- Campina.

  De asemenea se observa consilierea de imagine a primarului care in anul 2020 a socat la televiziunile nationale prin afirmatiile facute si jignirile aduse clerului, enoriasilor, etc. Va mai amintiti de celebra afirmatie care a umplut presa de indignare: ,,Aici eu sunt Dumnezeu!"...

©2018- 2022 Horia Florin Dragan