Festivalul Sportului si Culturii Brebu

Editia a XIV- a

22 mai 2010

Mediatizare regionala TV

Ce repede uita unii ce declara in public in 2008...

Paranteza

  Directorul Scolii Gimnaziale ,,Matei Basarab" Brebu nu pomeneste un cuvant despre cel care a initiat si condus aceste festivaluri intre 1997 si 2003, nu indruma echipa TV spre filmarea reperelor bustului prof. Neculai Dragan si inscriptionarea salii de sport ,,Prof.Neculai Dragan".

  Singura care mentioneaza ca ,,aceste festivaluri se desfasoara in memoria prof. Neculai Dragan, care este si fondatorul acestei sali de sport" aratand chiar cu mana spre inscriptia salii este aceeasi doamna profesor de sport Mirela Dumitrache! Bravo, Doamna Profesor!

  Echipa TV se fereste ,,ca dracul de tamaie" sa filmeze aceste repere din memoria colectiva si patrimoniul cultural si spiritual local.

  Este aceeasi echipa care a reusit performanta realizarii unui interviu (2013) cum rar am putut sa vad in media romana si al carui protagonist este dl. primar Dr.Ing. Col.(r) M.Ap.N & M.A.I Adrian Ungureanu si caruia i-au fost aduse osanale mai ceva precum lui Nicolae Ceausescu in ,,Epoca de Aur"...

Anunt

Spot TV care nu prezinta efectiv sala de sport si care nu filmeaza bustul memorial si inscriptionarea salii de sport, nu mentioneaza initiatorul acestora si debutul din 1997 continuate cu festivalurile de pana in 2003, toate evenimente sportiv- culturale de masa, nicidecum exclusiv scolare!!!

Primaria Brebu- foto din arhiva personala

Primaria Brebu- foto din arhiva personala

Filmare ,,selectiva"

Toata lumea, cu exceptia doamnei profesor Mirela Dumitrache, uita de cel ce a initiat aceste festivaluri la Brebu, preferand sa se vaite de fondurile avute. Deh..Nu mai alearga ,,Nea Nicu Dragan" dupa sponsori. ,,TROZBAL", Domnule Director?!? Ce este? O noua disciplina sportiva!?! Asta da perla!


Festivalul sportului si culturii 2010- cronica personala

  Decat deloc poate e suficient si atat cat s-a putut organiza. Sala de sport se folosea, profesor de educatie fizica si sport, doamna Mirela Dumitrache un profesionist al meseriei, a fost membra in staff-ul de organizare si conducere a Festivalului International Etno Fair- Play Balkan Rural Sport Brebu 2003, prima editie organizata in Romania!

  Respectele mele, cred ca nu numai ale mele, Doamna Profesor !

  Ati fost singura care ati mentionat numele Dragan Neculai si ati aratat chiar si cu degetul inscriptia salii de sport ,,Prof. Neculai Dragan", din pacate nu au vrut sa filmeze doua secunde nici aici si nici bustul din fata scolii...politica...

  Cat de ranchiunosi pot fi unii oameni...Dupa ce au deturnat sensul manifestarilor de la sportul pentru toate varstele la sportul scolar exclusiv, sau poate ca nu au fost in stare sa mai faca evenimente de amploarea celor din trecutul recent, mai au si tupeul sa foloseasca denumirea data de tatal meu acestor manifestari in anul 1997!

  E marca inregistrata ,,Profesor Neculai Dragan", domnule director al Scolii Gimnaziale ,,Matei Basarab", Viorel Codarcea! Glumesc, stati linistit, puteti acorda diplome si plachete la ,,trozbal" in continuare! Aveti permisiunea mea sa folositi denumirea de ,,Festivalul Sportului si Culturii" in continuare. Ca profesor de muzica probabil nu cunoasteti anumite discipline sportive, puteati insa intreba ca aveati pe cine!

  Materialele video au fost preluate de pe canalul YouTube, fiind inserate deoarece nu aveau drepturi de autor.

  N.B : In urma unui control al I.S.J Prahova din primavara anului 2020 acest director scolar a fost DEMIS!

Felicitari, doamna profesor Mirela Dumitrache!

Pentru curaj, onestitate si recunostiinta!

Felicitari organizatorilor!

©2018- 2022 Horia Florin Dragan