Festivalul Sportului si Culturii Brebu

Editia a XVIII- a

  Anul 2014 este ultimul in care apar imagini si filmari despre Festivalurile Sportului si Culturii Brebu.

,,KOKKI și Școala Altfel la Brebu" -2014

  Asociația Clubul Sportiv KOKKI a participat cu o parte a lotului competițional la a 18-a ediție a Festivalului Sportului și Culturii din localitatea Brebu.

  Sportivii au făcut o demonstrație de karate pentru a promova și conștientiza în rândul colegilor importanța sportului și a mișcării pentru o viață sănătoasă in sala de sport ,,Prof. Neculai Dragan" (nu stiu daca la 12.04.2014 se mai numea asa; imaginile cu soclul statuii si cele cu activitatile sportive de la orele de educatie fizica si sport conduse de doamna profesor Mirela Dumitrache in sala de sport au fost sterse de pe site-ul scolii ) .

  Observatie: la data de 05.05.2020 pe website-ul oficial al Scolii Gimnaziale ,,Matei Basarab" Brebu in cadrul prezentarii ofertei educationale, la sectiunea Facilitati si resurse au reaparut imaginile cu orele de educatie fizica si sport desfasurate de doamna profesor Mirela Dumitrache. Inexplicabil.

Asociatia Clubul Sportiv KOKKI

Mini-demonstratie de kata in sala de sport ,,Prof. Neculai Dragan"- Brebu, aprilie 2014

  Cineva o sa investigheze, pana la urma, acest caz de distrugere prin neglijenta in serviciu de bunuri publice si statui vandalizate ziua in amiaza mare ca intr-o republica bananiera cu regim militar dictatorial.

2014-2015-2016-2017-25.09.2018

  O perioada lipsita de mai multe informatii media, ultima filmare facuta in sala de sport fiind din data de 1 Decembrie 2016, cand numai uitandu-te la dusumeaua crapata si nevopsita ti se face un gol in stomac...

   Nu putem sti ce s-a intamplat acolo in scoala sau la primarie de s-a ajuns ca o baza sportiva si sala de sport sa arate asa cum veti vedea in pagina ,,Sala de sport 2018"...

  S-a instaurat ,,OMERTA" atat la primarie cat si la scoala, ori printre fostii membrii in comitetele de organizare ale manifestarilor sportive, sau cei ai Fundatiei pentru Cultura, Sport, Turism ,,Matei Basarab" Brebu.

Sursele de informatii

 Materialul video a fost preluat de pe Canalul YouTube, fiind inserat deoarece nu avea drepturi de autor.

©2018- 2022 Horia Florin Dragan