Finalizarea reparatiei capitale si darea in folosinta in prima zi a anului scolar 2022-2023

Petitia ,,Salvati sala de sport ,,Prof. Neculai Dragan"- Brebu- Prahova" adresata Primului Ministru al Romaniei si trimisă prin email pe data de 13.06.2019, după numai 7 zile de campanie (208 semnaturi trimise, 254 in prezent) a avut succes: sala de sport este reparata capital si renovata, iar bustul prof. Neculai Dragan este in curs de refacere si reamplasare (septembrie 2022!).

In opinia D-lui Primar Dr. Ing. Ungureanu Adrian o sala de sport fara nimic ca dotare este buna de facut sport in ea. Poate totusi nu au fost facute fotografii, aparatura este totusi veche.

Nu sunt marcajele terenurilor de baschet, handbal, badminton, cred ca si de volei era, pe dusumea, nu mai exista deocamdata nimic din dotarile care au facut-o una dintre cele mai cochete si bine utilate sali de sport din judet, poate si din tara la nivel de comune in anii "90-2000.

Dar in opinia unora e buna si asa, restul cred ca va veni pe parcurs. Poate si mai bine utilata!

Poate va ajuta si bustul celui care a facut sala de sport, dar amplasat exact unde a fost 10 ani, la intrarea in scoala, conform acordului Inspectoratului Scolar Judetean Prahova din anul 2020, nu mai la ,,umbra" langa sala...,,unde ii este locul"...

Nu numai asta a facut profesorul Dragan in 34 de ani in localitatea Brebu...

Fotografiile sunt preluate din postarea pe pagina oficiala de Facebook a Primariei Brebu- Primaria Brebu 3 septembrie la 11:35 · (punctul inseamna public) a unui articol semnat de catre Dl. Primar Dr.Ing. Col. (r) M.Ap.N si M.A.I Ungureanu Adrian.

Eu si ceilalti 253 (azi, septembrie 5 2022) de semnatari ai Petitiei adresate in anul 2019 Primului Ministru al Romaniei nu putem decat sa ne bucuram de faptul ca protestul nostru a avut pana la urma succes !!!

Pentru copiii dumneavoastra, brebeni !!!

Primaria Brebu 3 septembrie 2022 la 11:35 · Postare publica Facebook

SALA SPORT SCOALA GIMNAZIALĂ MATEI BASARAB - Brebu

,,A fost finalizata reparația salii de sport a Școlii Gimnaziale Matei Basarab din Brebu.

Modernă, cu un sistem nou de ventilație și încălzire, sala de sport va intra în folosință începând cu prima zi a anului școlar 2022/2023.

Dragi elevi, sportul te învață să lupți pentru scopul tău și să nu te lași păgubaș în momentele de cumpănă. Psihicul se hrănește cu dorința de recunoaștere, de depășire a sinelui și de progres. In consecință, sportul este activitatea care îți îmbunătățește starea fizică și mentală, îți îmbunătățește concentrarea și atenția, îți reduce stresul și depresia Sportul este strâns legat de perfecționarea unor calități specifice liderilor, a unor trăsături intrinsec legate de aceștia, te pot ajuta să depășești un impas sau să privești cu alți ochi fiecare obstacol pe care-l întâlnești în cale. Sportul te face să îți admiți neajunsurile și să-ți dorești să progresezi continuu. Dar mai presus de toate, te va defini ca om.

Mulțumesc firmei constructoare si meseriașilor care au lucrat la reparația capitală a salii de sport.

MEN SANA IN CORPORE SANO

PRIMAR, Adrian Ungureanu"

,,Noua" sala ?!? ,,acolo unde ii este locul"?!?

Fotografii din data de 10 octombrie 2022

Se zice in popor ca cine stie, cunoaste. Sala de sport a fost inscriptionata o perioada de timp, banner- ul, pe fond albastru, fiind facut la o uzina din Campina.

Sala de sport ,,Prof. Neculai Dragan"

Da, cel care a facut si dotat sala la cele mai inalte standarde ale vremii, fapt ce a permis functionarea catedrei de specialitate si implicit dezvoltarea psiho- somatica a generatii de elevi, a facut baza sportiva bituminata a scolii, cel cu bustul din 2008 din fata scolii si promisiunea de a fi facut ,,Cetatean de Onoare" post- mortem...

Santier in lucru

Fotografii exterior (din strada)- 12 iulie 2022 

(Termen de finalizare- iunie 2023)

,,Mai avem putin si terminam de reparat sala de sport a Scolii Gimnaziale ,,Matei Basarab".

Primaria Brebu- 19.12.2021- declaratie a d- lui Primar

Fotografii exterior (din strada)-13 Aprilie 2022

Acum se fac lucrari in interior. Bineinteles ca nu stim, nici acum, cine le face, nu se vede din strada vreo inscriptionare din care sa reiasa, conform legii, santier in lucru, cine face, de cand pana cand, etc.

Nu de alta, dar sa poata primi felicitari pentru o treaba bine facuta!

,,Mai avem putin si terminam de reparat sala de sport a Scolii Gimnaziale ,,Matei Basarab".

Primaria Brebu- 19.12.2021- declaratie a d- lui Primar

Fotografii exterior (din strada)-11 Februarie 2022

,, Iarna nu- i ca vara!"

No comment!

©2018- 2022 Horia Florin Dragan