Azi, 13.06.2019, orele 08:00, s-au strans 208 de semnaturi de la lansarea in urma cu sapte zile a campaniei!!!

  Pe data de 13.06.2019, campania de strangere de semnaturi s-a incheiat practic prin trimiterea petitiei in format electronic catre Primul Ministru. Deoarece oamenii inca semnau, NU am inchis campania odata cu trimiterea prin email!

  Va multumesc pentru sprijinul moral si curajul aratat!

  A contat pentru fiecare dintre cei 252 semnatari (02.12.2019) !

  Campania s-a incheiat, va rog sa nu mai semnati!

Daca sunteti de acord cu aceasta actiune civica sau doriti sa lasati un mesaj puteti folosi pagina Contact !

-UPDATE 18.07.2019- pagina Comunicate oficiale\ Raspunsuri 2019-

- UPDATE  26.06.2019 si 03.07.2019 -

Noutatile sunt postate la inceputul si sfarsitul acestei pagini.

Kafka ar fi fost interesat de o asemenea situatie

  Am primit acelasi raspuns ca si la prima petitie inaintata Primului Ministru al Romaniei si de aceea sunt obligat sa aduc la cunoastinta celor 208 semnatari din momentul trimiterii- 13.06.2019, acum 233, ca nu putem obtine ceea ce am cerut. Legile ne interzic sa comunicam si sa primim raspuns de la Primul Ministru.

  Ce facem? Pana la Dumnezeu ar mai fi Presedintele tarii... Lasam autoritatile sa se controleze pe ele insele?!!? Mie personal mi se pare o aberatie demna de a face parte din ,,Procesul"...

  Va multumesc pentru semnaturi, platforma permite in continuare semnarea petitiei, va voi comunica in timp real, ca si acum, solutia gasita de Prefectura Prahova, inaintata Guvernului, analizata, solutionata, apoi comunicata mie, iar eu dumneavoastra.

  De ce vi se pare atat de birocratic si complicat? Traim in Romania, ati uitat?

Raspunsul D.R.P- ului Guvernului Romaniei; acest Cerber ne-a impiedicat sa ajungem unde am dorit; se pare ca in Romania , cel putin 233 de oameni, nu se pot adresa Primului Ministru. Oare de ce?

Raspunsul D.R.P- ului Guvernului Romaniei; acest Cerber ne-a impiedicat sa ajungem unde am dorit; se pare ca in Romania , cel putin 233 de oameni, nu se pot adresa Primului Ministru. Oare de ce?

Reply- ul meu 

,,Bună ziua,

   Am dubii în ceea ce privește nivelul meu de cunoaștere al legislației în vigoare.

   Vă rog să mă lămuriți mai pe înțelesul tuturor, în limbajul profanilor, de ce este interzis să soliciți Primului Ministru trimiterea Corpului de Control pentru verificarea unor nereguli într-o anumită localitate din România. De asemenea vă rog să mă lămuriți de ce un cetățean care adresează o petiție Primului Ministru este pasat reprezentantului guvernului în teritoriu pentru a doua oară. V-am solicitat aceste lămuriri deoarece și eu trebuie să informez pe cei 208 semnatari ai petiției trimisă în data de 13 iunie 2019. Între timp au devenit 233! Am o obligație față de ei.

  Chiar nu putem trece de dumneavoastră și durerile noastre să fie băgate în seamă de Primul Ministru? Ce treabă are Prefectul cu Corpul de control al premierului? Dacă autoritățile din teritoriu sunt cele responsabile tot ele se controlează pe ele însele? Aștept răspunsul dumneavoastră pentru corecta informare a celor care au semnat(și încă semnează petiția. Cu deosebit respect, Horia Florin Drăgan."

către: DRP

 de la: horia dragan

  PS: Bineinteles ca nu am mai primit raspuns, cel putin deocamdata...

Despre sala de sport si statuia profesorului Dragan

  In ceea ce priveste sala de sport am mai mentionat in pagini care sunt bazele legale care ne-au indreptatit sa semnam si sa trimitem aceasta petitie Prim Ministrului.

  O petitie online cu semnaturi stranse , indiferent de numarul lor, nu este considerata ca avand valoare juridica conform legislatiei in vigoare, care ia in considerare numai petitiile sau memoriile semnate pe hartie! Aberant dar adevarat. De parca am putea falsifica ceva. Totusi daca se vrea se pot face verificari prin sondaj, cum Guvernul are si timpul necesar si banii pentru a o face.

2008

2008

2008

2008

  In ceea ce priveste statuia demolata exista o lege care incadreaza monumentele, statuile in doua categorii: A si B. Cea a profesorului Neculai Dragan intra in categoria B, fara nicio legatura cu numele comunei! Ce este de retinut este faptul ca exista sanctiuni drastice in cazul demolarilor abuzive sau fara acordul Ministerului Culturii si Cultelor( in prezent avand denumirea de Ministerul Culturii si Identitatii Nationale- ce frumos suna...)! Legea este interpretata in favoarea noastra atat de nespecialisti cat si de specialisti.

Septembrie 2018

Septembrie 2018

18.06.2019

18.06.2019

  Deci suntem 100% oameni cinstiti si informati. Necunoasterea unei legi nu poate fi invocata in aparare de catre acesti netrebnici!

  Sa vedem cum se va aplica Legea Nr. 422 din 18 iulie 2001 privind protejarea monumentelor istorice( cu modificarile si completarile aduse ulterior)!!!

  ,,Art. 55. - (1) Desfiinţarea neautorizată, distrugerea parţială sau totală, exproprierea fără avizul Ministerului Culturii şi Cultelor, degradarea, precum şi profanarea monumentelor istorice constituie infracţiuni şi se sancţionează conform legii."

Decembrie 2018

Decembrie 2018

18.06.2019

18.06.2019

Cum arata inainte de inchidere...

Cum arata inainte de inchidere...

  Conform ultimului recensamant populatia este de aproximativ 7 200 de oameni. Multe persoane nu sunt de acord si isi manifesta nemultumirea fata de cele doua aspecte in grupurile Facebook ,,Comuna Brebu" si ,,BREBU🌟MEREU APROAPE".

  Doresc ca prin intermediul dumneavoastra sa mai facem o ultima incercare, poate ni se vor alatura toti fostii elevi sau atleti ai profesorului Neculai Dragan, in prezent ei insisi parinti de elevi in comuna sau Municipiul Campina. Poate vor semna petitia si alti cetateni cinstiti, curajosi si intelepti ai comunei. Poate vom reusi restaurarea statuii si reabilitarea cladirii salii de sport ,,Prof. Neculai Dragan" astfel incat elevii sa o poata folosi in orice anotimp.

Petiția online "Salvati sala de sport ,,Prof. Neculai Dragan"- Brebu- Prahova

Dragi prieteni,

  Tocmai am inițiat petiția "Salvati sala de sport ,,Prof. Neculai Dragan"- Brebu- Prahova".

  M-ați ajuta enorm dacă v-ați alătura campaniei, deoarece:

  Comuna Brebu din judetul Prahova a fost printre putinele care au avut dupa anii 1990 si chiar 2000, o sala de gimnastica pentru uz scolar, unde se puteau efectua orele de Educatie Fizica si Sport conform programei de invatamant a catedrei si a normelor Ministerului Educatiei Nationale. De cativa ani buni nu se mai foloseste si este incuiata, fara geamuri, etc, doar timide carpaceli efectuate de mantuiala in vederea ,,conservarii".

   Alte comune isi ridica sali de sport, mult mai mari, de la zero si noi nu suntem in stare sa intretinem ceea ce avem si ce a fost functional pana in anii 2014-2015, avand toate dotarile necesare, apreciate in comentariile din reteaua Facebook de catre fostii elevi.

2014

Asociația Clubul Sportiv KOKKI a participat cu o parte a lotului competițional la a 18-a ediție a Festivalului Sportului și Culturii din localitatea Brebu.

  E important sa nu asistam impasibili ci sa luam atitudine cu totii, timpul trece, iar problemele nu se vor rezolva de la sine!

  Schimbarea se poate produce atunci când oameni obișnuiți ca mine și ca dumneavoastra își unesc forțele pentru lucrurile în care cred cu adevărat. Împreună putem ajunge la mai mulți oameni și putem determina aceste schimbări. După ce ati semnat petiția, va rog, de asemenea, să o distribuiti mai departe.

  E super ușor, tot ce trebuie să faceti e să distribuiti acest link pe Facebook, Instagram, WhatsApp sau Twitter!

Motivatia acestei de-a doua petitii consta in raspunsul primit la petitia anterioara, cea in nume personal si care nu a ajuns la Primul Ministru.

Am fost trimis la ...Prefectura, dupa cum veti vedea mai jos.

De trei ori!!! Ultima data impreuna cu cei 208 semnatari, 252 pe data de 02.12.2019 !

Poate cea de-a doua petitie va reusi sa ajunga sa fie citita de destinatar: Primul Ministru!

Poate cea de-a doua petitie va reusi sa ajunga sa fie citita de destinatar: Primul Ministru!

Doamnei Prim Ministru Viorica Dancila

 Doamna Prim Ministru, 

  Predecesorul dumneavoastra la sefia P.S.D, domnul Dragnea, a afirmat public intr-o conferinta de presa ca partidul dumneavoastra de guvernamant a facut si a dres multe lucruri bune in comunele tarii romanesti.

  Ei bine, atunci cand va semnaleaza prima data un om, apoi 208 ca ceva este in neregula intr-o anumita localitate si va cer sprijinul prin trimiterea Corpului de Control , singurul in masura sa rezolve rapid problema, ne trimiteti de doua ori la rand la Prefectura Judeteana, reprezentantul dumneavoastra in teritoriu.

  Doamna Prim Ministru, al treilea email trimis de catre D.R.P a Guvernului este de-a dreptul hilar!

  Ati hotarat dumneavoastra ca autoritatile posibil culpabile sa se controleze intre ele?

  Acum ma intelegeti ce vreau sa spun?

  Ce sa le transmit celor 252 (in acest moment) semnatari ai petitiei? Am o responsabilitate fata de ei si curajul de care au dat dovada!

Asa cum vedeti este un dialog al surzilor. Domnule Director al D.R.P-uli Guvernului Romaniei, cei care au semnat cea de a doua petitie semnalau aceleasi fapte, DAR, cereau trimiterea Corpului de Control al Primului Ministru la fata locului pentru constatare si rezolvare! Iar ne trimiteti la Prefectura? Adica la cei care sunt la fel de vinovati ca si autoritatile locale?!? MULTUMESC PENTRU DEMONSTRATIE! Asta e nivelul dumneavoastra de profesionalism! Si ma bucur ca il vede o tara intreaga, poate...

Asa cum vedeti este un dialog al surzilor. Domnule Director al D.R.P-uli Guvernului Romaniei, cei care au semnat cea de a doua petitie semnalau aceleasi fapte, DAR, cereau trimiterea Corpului de Control al Primului Ministru la fata locului pentru constatare si rezolvare! Iar ne trimiteti la Prefectura? Adica la cei care sunt la fel de vinovati ca si autoritatile locale?!? MULTUMESC PENTRU DEMONSTRATIE! Asta e nivelul dumneavoastra de profesionalism! Si ma bucur ca il vede o tara intreaga, poate...

©2018- 2022 Horia Florin Dragan